Sunday, January 17, 2016

NAK JOIN POWERGOLD?



πŸ™‡NAK MULA DARI MANA?πŸ™‡πŸ»

"Saya ni x pandai nak niaga emas ni cuba bagi tau mai sat kaedah nya lagu mana"...

Ok stepnya mcm ni:
1. Jadi Ahli Powergold (Agen/Stokis) 😊

2. Beli emas utk diri sendiri dulu. Nak cerita kpd org, nak kempen org beli emas. Biar kita dulu mulakan πŸ˜ƒπŸ‘

3. Sembangla dgn keluarga, anak beranak, kawan², jiran² tanya dia ada x simpanan duit dlm bank @ dlm tabung buluh @ bawah tilam yg x pakai.. 😁

4. Habaq dia duit simpanan tu lama² nilai dia makin susut ditelan inflasi. Walau bertambah dividen ke faedah ke bunga ke riba ke. Hakikatnya nilai yg susut x sama dgn yg kita dapat akhirnya. 😰

5. Dari rugi dimamah inflasi gitu je lebih baik tukar jadikan emas. Simpan emas fizikal. Emas ni walaupun ada ketika harganya turun naik tapi utk jangka masa panjang harganya makin meningkat πŸ“ˆ✅

6. Tak pernah dlm sejarah org yg simpan emas fizikal ni rugi. No! πŸ™…. Terdesak boleh pajak. Lepas tu tebus balik.

7. Jangan beli emas dgn duit beli ikan Mek oiii Awang oiii!  Guna duit yg x pakai je.

8. Nak beli murah molek la beli dgn Powergold. HARGA MURAH, SPREAD RENDAH, KOS UPAH BRG KEMAS pun SANGAT RENDAH !😱

9. Nak lagi murah jadi ler Ahli Powergold. Banyak benefit & bonus² menanti. Itu adalah reward dari company πŸ˜πŸ‘. Eh.. Salah ke Boss kasi reward?πŸ˜‹

⚡Anda takkan dpt 1kg tanpa 1gram yg pertama⚡

🌟1gram 1bulan 1keluargaπŸ‘ͺ

πŸŒŸπŸƒSikit² lama² jadi GUNUNG EMASπŸŒŸπŸƒπŸ»

Amacam?πŸ˜‰

πŸ’Nak register keahlian?
πŸ’Nak beli Dinar@Goldbar@Brg Kemas?

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall