Tuesday, January 12, 2016

APA BAGUSNYA BISNESS POWERGOLD?




APA BAGUSNYA BISNESS POWERGOLD?

Inilah antara jawapannya :

🚩1. Takde istilah TERPAKSA dalam powergold. Kita boleh pilih utk join, dan simpan emas pelan-pelan. Bila ada duit baru kita beli emas. And the best part is emas yangg kita simpan takkan rosak, basi atau busuk.

🚩2. Product focus. Kita tak perlu attend mana-mana kelas mengenal produk syarikat sebelum kita niagakan kat org ramai. Produk kita hanyalah emas 999.9 dan emas 916. Rata-rata tau apa itu emas, mudahkan.

🚩3. Emas kita simpan sendiri. Sesetengah syarikat emas menjual emas kertas je. Belian emas kertas ni akan menjatuhkan harga emas sepertimana yg berlaku pada Mac 2013. Jadi, make sure kita beli emas fizikal sebab dengan cara ni harga emas akan maintain naik.

🚩4. Ajak kawan, ada komisen. Ajak kawan2 beli emas. Tapi kedai emas tu tak bagi walau singgit pun  sebab ajak kawan beli emas kat kedai dia. Alhamdulillah dengan powergold, lagi ramai saya ajak kawan beli emas, lagi banyak komisyen kita dapat.

🚩5. Susut nilai yang rendah. Susut nilai atau spread emas powergold sekiranya dijual balik kepada company adalah rendah iaitu dlm lingkungan 7%-8%. Semoga kita semua istiqomah dlm menyimpan emas dlm hidup kita.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

1 gram 1 bulan 1 keluarga