Monday, January 25, 2016

KENAPA EMAS SESUAI UNTUK SIMPANAN?




💡💡💡💡💡💡💡💡💡
Kenapa EMAS sangat sesuai dijadikan SIMPANAN utk TABUNG MASA DEPAN?
***************************************************

▪Tak ada masalah pun jika di simpan walaupun bermula dgn gram yg kecil sekecil 1gram kerana ianya adalah mampu milik. Siapa kata emas hanya org kaya je boleh beli. Semua golongan pun boleh miliki emas.

▪Jika disimpan rasa sayang utk dijualkan. Ini lebih selamat & dapat disiplinkan diri. Kalau RM ada di bank pun mudah sahaja bocor, inikan pula RM di tangan. Tapi emas sgt berbeza. Tak percaya boleh cuba.

▪Menabunglah emas selama mana pun, lagi lama, lagi bernilai. Ianya kalis inflasi.

▪Menabung emas bermaksud ada harta. Akan tetapi kalau menabung RM belum tentu ada harta. Nampak tak perbezaanya?

✨✨ Impak kekayaan emas #1:
Kebal Inflasi 💪💵

🔘Emas dan perak tidak akan dipengaruhi oleh inflasi secara total.


Jadi, dengan memiliki emas kita sebenarnya sedang MEMILIKI KEKEBALAN untuk melawan inflasi..


Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

Friday, January 22, 2016

ISTIMEWANYA EMAS.




ISTIMEWANYA EMAS.

Semua orang menyimpan duit, tetapi sedarkah ke mana duit itu pergi sedikit demi sedikit secara terhormat.

Semua orang perlukan simpanan, tapi simpanan yg bagaimana? Berbaloikah simpan duit syiling dan wang kertas sahaja?

Semua orang perlukan perlindungan kewangan, tapi bagaimana jika wang itu semakin tidak bernilai dari hari kehari.

Dengan menyimpan Emas tidak menjadikan anda kaya serta merta, tapi Emas boleh mengelakkan anda dari terus miskin.

Trend simpanan Emas sebenarnya sudah lama bermula, sejak dari zaman tok nenek kita lagi. Orang tua kita juga selalu berpesan agar kita membeli dan menyimpan emas, namun ada yg mereka tidak beritahu kita mengapa perlu simpan emas sebab mereka juga tidak tahu.

Ramai orang tidak tahu bahawa Emas itu adalah duit sebenarnya? Inilah yg orang salah faham. Ramai yg menganggap  emas adalah pelaburan semata-mata.

Sebenarnya dengan menyimpan dan mengumpul Dinar Emas ianya lebih kepada simpanan dan secara tidak langsung ia juga berfungsi sebagai INSTRUMEN PELABURAN.

Jom simpan emas
1g 1bulan 1keluarga 1kekayaan

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

Wednesday, January 20, 2016

ANTARA SEBAB KENAPA KITA MASIH BELUM MULA SIMPAN EMAS





💥💥 ANTARA SEBAB KENAPA KITA MASIH BELUM MULA SIMPAN EMAS

1⃣TAKUT NAK MENCUBA !
kita takut nak keluarkan duit, nak tukar pada emas fizikal ni.. Kita anggap bila tukar duit jadi emas, kita dah takde duit kertas.

2⃣TAKUT RUGI !
Kita sibuk set dalam otak bila harga emas jatuh, emas kita beli masa harga tinggi tadi. Tanpa ilmu, kita ketinggalan

3⃣TAK PERCAYA !
Kita tak percaya dgn Powergold.. kita fikir 1000x nak tukar dgn Powergold.. Betul ke Powergold ni? Skim cepat kaya kot?

4⃣TAK FAHAM !
Kita tak faham & tak nampak lagi kepentingan emas ni.. berlambak dah info pasal emas, simpanan emas tapi kita tak cuba memahami nya.

5⃣ALASAN !
Kita beri pelbagai alasan utk mengelak dari mendengar @ berjual beli emas.

6⃣EGO !
Kita lebih sanggup berurusan dgn tokei 'C' dari kawan kita. Kata nya depa bagi harga murah tanpa kaji spread "" ""Emas aset penting, sebulan 1gram takkan menjadikan kita miskin.. Setidak nya biarlah kita berani mencuba dan nampak hasil nya dari kita duduk dan tunggu tapi tak dapat apa !
Mereka yg mulakan langkah utk berjaya pasti akan berjaya membuka mata mereka yg hanya menanti "bulan jatuh ke riba".. 🌛 ::

ADA EMAS ADA DUIT,
ADA DUIT BELUM TENTU ADA EMAS !

HIJRAHKAN DUIT anda kpd EMAS.
Rebut peluang memiliki EMAS MAMPU MILIK DENGAN HARGA KILANG & Tanpa GST.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

Tuesday, January 19, 2016

PERSOALAN KENAPA EMAS DI POWERGOLD




PERSOALAN BERKENAAN EMAS DI POWERGOLD

Apa istimewanya emas di PowerGold?

Isimewanya emas di PowerGold adalah kita boleh beli sikit-sikit untuk simpanan kita. Dengan harga RM100 kita dah boleh dapat syiling emas 0.5gram. Kita beli emas dapat emas di tangan.

Bila masa yang sesuai nak beli emas?

Bila kita ada duit. Tapi bukan dengan duit belanja harian kita tau. Duit yang kita ketepikan setelah tolak segala bil.

Siapa yang patut ada saving emas?

Just name a few. Orang yang nak pergi haji. Boleh saving dinar. Orang yang nak kahwin, nak jadikan dinar sebagai hantaran atau nak simpan goldbar untuk belanja kahwin.Peminjam PTPTN , orang yang nak beli rumah atau kereta atau motor secara tunai.

Kenapa kena simpan emas?

Dua sebab utama. Sebab nilai duit kita semakin susut dan emas adalah aset yang nilainya sentiasa meningkat. Kita cuma menyelamatkan duit kita daripada inflasi dalam bentuk emas.

Bagaimana nak bermula?

Ini soalan sangat-sangat bagus. Kita mulakan dengan emas yang paling ringan yang paling kita mampu beli secara konsisten iaitu itu 0.5gram atau 1gram setiap bulan 1 keluarga.


Jom HIJRAHKAN DUIT kpd EMAS.
Rebut peluang memiliki EMAS MAMPU MILIK DENGAN HARGA KILANG & Tanpa GST.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

#powergold
#powergoldstokis
#PowergoldMall #PowerGoldMallSingapore #PowerGoldMallIndonesia #PowerGoldMallBrunei

Monday, January 18, 2016

NAK JADI TAUKEY EMAS DENGAN MODAL RENDAH?




~SIAPA NAK JADI TOKEY EMAS 🙋🏿🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻

Jom kita jadi pemilik emas!
Jom kita jadi pengusaha emas!
Macam tak percaya kan !!! Walaupun hanya dgn modal rendah, mampu jana income 4, 5 & 6 angka!
--------------------------------
√ Boleh jadi TOKEY EMAS pula tu!
√ Tak perlu simpan stok. Hanya order, bayar & penghantaran dibuat oleh sykt.
√ Setiap belian pula akan dapat bonus belian RM1/gram.
√ Murah Mudah Mampu Milik
√ Beli Emas Untung
√ Simpan Emas Untung
√ Jual Emas Untung
--------------------------------
👉Jika ada kemahuan, pasti Allah permudahkan jalan.
👉Jika ada keinginan, pasti Allah permudahkan urusan InsyaAllah.

🔊 Mulakan dgn 1gram atau suku dinar emas. Lebih baik bermula drpd langsung xde apa² tindakan

Join je ahli, dpt emas.
Lepas tu nak saving ke nk trading ke nk networking ke nk semua ke, terpulang

💐Matlamat utama kita, nk simpan emas. Join ahli sbb nk emas murah. Xsemua mmpu beli 10gram terus kan, so kita kumpul la sikit2 1gram 1bulan

💐 Bila dh join ahli, nk buat duit pulak... Boleh... Dgn buat networking. Bonus lumayannnn

💐Bonus kita dpt setiap 15 hari. Setiap 15hb n 31 setiap bulan. Bila ewallet kita dh lebih rm100, automatic bonus td akan masuk dlm bank acc kita

Lipat gandakan kempen kita 🚀🚀🚀

1gram 1bulan 1keluarga 💖 💝 💖

ini lah kelebihan emas 💯%✅

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

Sunday, January 17, 2016

NAK JOIN POWERGOLD?



🙇NAK MULA DARI MANA?🙇🏻

"Saya ni x pandai nak niaga emas ni cuba bagi tau mai sat kaedah nya lagu mana"...

Ok stepnya mcm ni:
1. Jadi Ahli Powergold (Agen/Stokis) 😊

2. Beli emas utk diri sendiri dulu. Nak cerita kpd org, nak kempen org beli emas. Biar kita dulu mulakan 😃👍

3. Sembangla dgn keluarga, anak beranak, kawan², jiran² tanya dia ada x simpanan duit dlm bank @ dlm tabung buluh @ bawah tilam yg x pakai.. 😁

4. Habaq dia duit simpanan tu lama² nilai dia makin susut ditelan inflasi. Walau bertambah dividen ke faedah ke bunga ke riba ke. Hakikatnya nilai yg susut x sama dgn yg kita dapat akhirnya. 😰

5. Dari rugi dimamah inflasi gitu je lebih baik tukar jadikan emas. Simpan emas fizikal. Emas ni walaupun ada ketika harganya turun naik tapi utk jangka masa panjang harganya makin meningkat 📈✅

6. Tak pernah dlm sejarah org yg simpan emas fizikal ni rugi. No! 🙅. Terdesak boleh pajak. Lepas tu tebus balik.

7. Jangan beli emas dgn duit beli ikan Mek oiii Awang oiii!  Guna duit yg x pakai je.

8. Nak beli murah molek la beli dgn Powergold. HARGA MURAH, SPREAD RENDAH, KOS UPAH BRG KEMAS pun SANGAT RENDAH !😱

9. Nak lagi murah jadi ler Ahli Powergold. Banyak benefit & bonus² menanti. Itu adalah reward dari company 😍👍. Eh.. Salah ke Boss kasi reward?😋

⚡Anda takkan dpt 1kg tanpa 1gram yg pertama⚡

🌟1gram 1bulan 1keluarga👪

🌟🏃Sikit² lama² jadi GUNUNG EMAS🌟🏃🏻

Amacam?😉

💁Nak register keahlian?
💁Nak beli Dinar@Goldbar@Brg Kemas?

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

KONSEP MUDAH MENJANA PENDAPATAN DENGAN POWERGOLD




3 Konsep Mudah Bijak Income Dgn Emas Fizikal

🍤 MENYIMPAN EMAS (SAVING)

Di Powergold menyediakn pembelian serendah 1gram ( tiada pembelian bulanan) + murah + bonus.
+
Emas yg disimpan boleh dijual semula pd syarikat, kedai emas & individu perseorangan (end user)
+
Kita akan perolehi drpd keuntungannya apabila harga emas makin meningkat.

🍤 MENJUAL (TRADING)

Kita boleh beli dgn harga dealer Powergold yg mana harganya jauh lbh rendah drpd harga pasaran.
+
Kita boleh jual & dpt keuntugan drpd jualan runcit + BONUS
+
Kita sbg Dealer adalah wakil syarikat, jadi kita tak perlu nk simpan stock. Ada customers berminat, ambil order, roger syarikat, & penghantaran terus kpd customers (dropship)

🍤 MEMPERKENALKAN SIMPANAN EMAS KPD UMUM. (NETWORKING)

Ia BUKAN SESUATU YG WAJIB & keahlian kita sbg delaer tidak akan hilang jika kita tidak buat. Cuma ia adlh salah satu sumber rezeki utk kita yg mana hasil pendapatannya lebih cepat dari menyimpan & menjual dgn tawaran² bonus yg menarik dlm Powergold.

Apa kata anda?

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

#powergold #powergoldbiz #emas #emasmurah #PowerGoldMall

Thursday, January 14, 2016

KONSEP POWERGOLD




Ramai yang masih KELIRU dengan KONSEP yang diketengahkan oleh syarikat #Powergold.

Sebenarnya #Powergold SAMA seperti KEDAI EMAS BIASA  yang menjual barang kemas, bar emas dan dinar emas.

Cuma di'ONLINEKAN'

Secara mudahnya :

Kami ADA KILANG (Amethyst, Kedah) dan HQ tetapi TIADA PREMIS untuk jualan kepada umum. BERGERAK secara ONLINE di antara AHLI dan STOKIS.

Bergerak secara OFFLINE apabila pembeli MEMBELI barang DIRECT melalui stokis yang ada menyimpan stok di tangan ketika itu.

BUKAN SKIM PELABURAN yang menawarkan DIVIDEN tertentu SETIAP BULAN, tetapi JUAL BELI emas, dapat bawa balik emas dan simpan sendiri.

Untuk ahli-ahli yang berdaftar, dibekalkan web promosi dan web akaun peribadi untuk menerima info terkini harga emas semasa,marketing tool, bonus dan sebagainya.

BUKAN SKIM 4 D ( duduk, diam , dapat , duit ) tetapi perlu ada usaha sendiri baru ada hasil.

Hasil Datang Dari :

1. Saving (Menyimpan & mengumpul emas)

Pembelian serendah 0.5 gram syiling emas kualiti 24k (999.9) atau sejajar dengan kempen utama powergold, 1 gram 1 bulan .
12 gram untuk setahun terkumpul.
Buat simpanan untuk jangka masa panjang di mana ketika harga belian balik emas sudah naik melebihi harga belian asal.

2. Trading ( Menjual )

Dapat untung runcit dan bonus repurchase untuk setiap gram yang terjual.

3. Networking ( Memperkenalkan )

Bukanlah sesuatu yang wajib dilakukan, namun memperkenalkan simpanan emas kepada umum agar lebih ramai lagi masyarakat celik emas adalah fokus utama syarikat. Ini juga menjadi salah satu sumber rezeki yang berterusan untuk ahli dan hasil pendapatan lebih lumayan berbanding menjual sahaja.

Powergold BUKAN platform untuk dapat GANJARAN dengan bergoyang kaki.

Anda Usaha Anda Dapat, Biar rezeki lebih berkat!

ANDA BILA LAGI?! JADILAH SALAH SEORANG PENYIMPAN ATAU  USAHAWAN EMAS BERSAMA KAMI!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

#powergold #emasmurah
#powergoldstokis
#PowergoldMall

JOM FAHAMI KONSEP POWERGOLD





🔬JOM FAHAMI SYARIKAT POWERGOLD.BIZ🔭

💁🏻Ramai yang masih keliru dengan konsep yang diketengahkan oleh syarikat Powergold.

💻Sebenarnya Powergold sama seperti kedai emas biasa yang menjual barang kemas, bar emas dan dinar emas. Cuma di ONLINE kan. Secara mudahnya :

Kami ada 🏢KILANG &  🏠HQ tetapi tiada premis untuk jualan kepada umum. Bergerak  secara online di antara ahli dan stokis. Penghantaran sememangnya melalui kaedah Poslaju & juga SkyNet. & bergerak secara offline apabila pembeli membeli barang direct melalui stokis yang ada menyimpan stok di tangan ketika itu.

🙅🏻Bukan skim pelaburan yang menawarkan dividen tertentu setiap bulan. Tetapi beli emas dapat bawa balik emas dan simpan sendiri.

👫Untuk ahli-ahli yang berdaftar, dibekalkan Web Promosi dan Web Akaun Peribadi (Powergold) untuk menerima info terkini harga emas semasa, marketing tool, bonus & sebagainya.

🙅🏻Bukan skim 4 D (duduk, diam, dapat duit ) tetapi perlu ada usaha sendiri baru ada hasil.

Hasil Datang Dari :

1⃣SAVING (Menyimpan & mengumpul emas )

Pembelian serendah 0.5 gram syiling emas kualiti 24k (999.9) @ sejajar dengan kempen utama powergold, 1 gram 1 bulan . 12 gram untuk setahun terkumpul.

Buat simpanan untuk jangka masa panjang di mana ketika harga belian balik emas sudah naik melebihi harga belian asal.

2⃣TRADING ( Menjual )

Dapat untung runcit & bonus repurchase untuk setiap gram yang terjual.

3⃣NETWORKING (Memperkenalkan )

Bukanlah sesuatu yang wajib dilakukan, namun memperkenalkan simpanan emas kepada umum agar lebih ramai lagi masyarakat celik emas adalah fokus utama syarikat.

Ini juga menjadi salah satu sumber rezeki yang berterusan untuk ahli & hasil pendapatan lebih lumayan berbanding menjual sahaja.

💁🏻Powergold bukan platform untuk dapat GANJARAN dengan bergoyang kaki!

🏃🏻💨Anda Usaha Anda Dapat! Biar rezeki lebih berkat!🎁💰🌟

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Tuesday, January 12, 2016

EMAS SEBAGAI MEDIUM TRANSAKSI




EMAS SEBAGAI MEDIUM TRANSAKSI
--------------------------------

Kita banyak dengar tentang konspirasi disebalik penciptaan WANG KERTAS tetapi kita tak ada upaya mengubahnya. Kita tak boleh mengubah sistem kewangan dunia dan negara, tetapi kita boleh mengubah sistem kewangan kita sendiri.

Menurut Sheikh Imran Hosein, untuk menjadikan emas sebagai medium transakti (menggantikan wang kertas), usaha perlu bermula dari bawah iaitu dengan membudayakan masyarakat menjadikan emas sebagai simpanan (menggantikan simpan wang dalam akaun bank).
.
Bila masyarakat sudah menyimpan emas, waktu itu emas boleh digunakan sebagai alat untuk pembayaran alternatif kepada wang kertas. Nak beli barang, bayar dengan emas. Nak jual barang, terima dalam bentuk emas.

Mulakan hari ini dengan jadikan emas sebagai salah satu bentuk SIMPANAN. Emas adalah WANG yang sebenar... Duit kertas hakikatnya hanya MATA bagi WANG sahaja... Ia hanyalah sekeping VOUCHER...

HIJRAHKAN DUIT anda kpd EMAS.
Rebut peluang memiliki EMAS MAMPU MILIK DENGAN HARGA KILANG & Tanpa GST.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

APA BAGUSNYA BISNESS POWERGOLD?




APA BAGUSNYA BISNESS POWERGOLD?

Inilah antara jawapannya :

🚩1. Takde istilah TERPAKSA dalam powergold. Kita boleh pilih utk join, dan simpan emas pelan-pelan. Bila ada duit baru kita beli emas. And the best part is emas yangg kita simpan takkan rosak, basi atau busuk.

🚩2. Product focus. Kita tak perlu attend mana-mana kelas mengenal produk syarikat sebelum kita niagakan kat org ramai. Produk kita hanyalah emas 999.9 dan emas 916. Rata-rata tau apa itu emas, mudahkan.

🚩3. Emas kita simpan sendiri. Sesetengah syarikat emas menjual emas kertas je. Belian emas kertas ni akan menjatuhkan harga emas sepertimana yg berlaku pada Mac 2013. Jadi, make sure kita beli emas fizikal sebab dengan cara ni harga emas akan maintain naik.

🚩4. Ajak kawan, ada komisen. Ajak kawan2 beli emas. Tapi kedai emas tu tak bagi walau singgit pun  sebab ajak kawan beli emas kat kedai dia. Alhamdulillah dengan powergold, lagi ramai saya ajak kawan beli emas, lagi banyak komisyen kita dapat.

🚩5. Susut nilai yang rendah. Susut nilai atau spread emas powergold sekiranya dijual balik kepada company adalah rendah iaitu dlm lingkungan 7%-8%. Semoga kita semua istiqomah dlm menyimpan emas dlm hidup kita.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

1 gram 1 bulan 1 keluarga

Sunday, January 10, 2016

BAGAIMANA SAYA UNTUNG BERSAMA SYARIKAT POWERGOLD.BIZ?





Soalan dan Jawapan
===================
BAGAIMANA SAYA UNTUNG BERSAMA SYARIKAT POWERGOLD.BIZ?

🌷Jawapan :
Beli dan simpan pun sudah untung,kalau hendak lebih keuntungan boleh lah sambil menyimpan meniaga emas.

🌷 Meniaga emas bukan macam meniaga barang lain, ianya amat istimewa dan mempunyai perkaitan dengan rahsia wang kertas,ini yang perlu anda pelajari.

🌷Hanya orang yang sabar yang akan melepasi tahap ini.

Soalan dan jawapan?
==================

BERAPA SAYA BOLEH DAPAT DUIT BULAN- BULAN JIKA BERSAMA SYARIKAT POWERGOLD.BIZ?

🌷Jawapan :
Kami tidak menjanjikan kepada anda duit bulan- bulan,pulangan,dividen dan sebagainya. Konsepnya sama macam kedai emas,beli emas dapat emas,dan simpanlah emas tersebut.

🌷Bezanya dengan modal yang rendah anda sudah layak menjadi dealer.
Inginkan duit lebih,ada caranya,anda usaha, anda dapat.

BILA MASA TERBAIK MEMBELI EMAS?

🌷Ramai di antara pembeli emas dan pelabur emas yang baru tertanya-tanya bilakah masa terbaik untuk membeli emas.

🌷Pelbagai versi yang didengari berkaitan masa terbaik membeli emas ini. Sebagai dealer saya cuma memberi galakan dan panduan kepada anda bila masa terbaik membeli emas.

🌷Jawapannya mudah saja belilah ketika ADA DUIT DI TANGAN ANDA.
Mengapa?

🌷Kita tidak akan bertemu dengan ‘perfect wave’ bila mula-mula melabur emas. Adakalanya bila harga emas rendah, kita kekurangan wang dan apabila kita mempunyai wang yang banyak harga emas pula mencacak naik.

🌷Tiada siapa boleh mengetahui dengan tepat kenaikan dan penurunan harga emas walaupun menggunakan perisian yang canggih. Oleh itu ia digelar ramalan atau “prediction”.

🌷Jangan kecewa, ingatlah pelaburan emas ialah pelaburan jangka sederhana dan panjang. POWERGOLD cuba mendidik kesedaran utk menyimpan emas kepada semua.

🌷Cuma diingatkan pulangan yang lumayan mungkin memberikan anda risiko yang amat tinggi. Jangan sudah terkena baru anda menyesal kerana pengalaman itu amat menyakitkan.

🌷Untuk merasai pengalaman pelaburan emas, belilah emas pertama anda walaupun sekeping dinar. Perhatikan pegerakan harga emas bagi tempoh setahun, tambahkan ilmu emas anda dan buatlah keputusan anda.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall



1gram 1bulan 1keluarga

Wednesday, January 6, 2016

TIPS NAK KAHWIN MENGGUNAKAN EMAS



♥ TIPS UNTUK KAUM ADAM YANG PLAN NAK KAHWIN  5 TAHUN LAGI. .
♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

👦🏻daftar jadi ahli emas dulu .. (dont worry..daftar bukan saje²..akan dpt emas free taw) ..

👦🏻Dah dpt 1 keping, simpan tuk kahwin... ting tong... masuk tabung. .. .

👦🏻Bulan seterusnya..ambik duit gaji RM200 beli 1 emas goldbar @ suku dinar sbb dah masuk ahli, Jadi boleh beli harga murah.. x sampai pon RM200.
.. Ting tong.. masuk 1 keping lagi dlm tabung. .. .

👦🏻Ulangi bulan² seterusnya..sampailah tempoh 5 tahun nak kahwin .. ..

👦🏻Kalau nak lebih untung.. Congak terus.. berapa keping emas perlu cukup utk tempoh 5 tahun..sebab sekarang harga masih murah... 3 @ 4 tahun lagi..kita x tau harga berapakan utk 1gram. ..

👦🏻Katakan 60 keping = 1gram
harga ahli 1 gram hari ini =RM163 ..Bayangkan kalau 5 tahun lagi..berapa agaknya kalau korang jual emas tu. ...... ..

👦🏻Ramalan 5 tahun lagi..
1gram = RM503 .. 60 keping dalam genggaman x RM503
= RM30,180.00 .. ,

👦🏻untungkan..beli murah.. jual time mahal. Emas jangka masa panjang teramat menguntungkan ..

?👦🏻kenapa Emas???? Agak² korang dapat simpan x duit dalam akaun bank 5 tahun akan dapat RM30,000?

👦🏻tak mustahil..tapi jarang jumpa! .. X payah kira 5 tahun.. tahun ni dpt simpan berapa ribu utk kawen? Hihi.

👦🏻Saya jamin..ade yg simpan..tapi x lama..mesti guna balik duit tu utk beli benda lain. .. So...kosong lagi la akaun.. next time simpan..dan guna lagi.. hihi ...

👦🏻kalau emas..in sya ALLAH.korang x kan guna..melainkan betul² terdesak... ..

👦🏻Harga barang makin naik maka nilai mata wang makin rendah..tapi..nilai emas makin naik .. ..JOM!!!

#jomsavingemas
👫👫👫👫👫👫👫

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

#PowerGold #PowerGoldMall
#EmasAsetTerbaik #emas
#PowerGoldStokis

Saturday, January 2, 2016

POWERGOLD GOLDBAR & DINAR




•••••••••[ GOLDBAR & DINAR ]••••••••• -

GOLDBAR 🍫
========
● Ketulenanya adalah 999.9 atau bergred 24k. Biasa org panggil emas 10.
● Dipasaran kini ada yg dijual sekecil 1gram & berkombinasi 5g, 10g, 20g, 50g, 100g & ke atas.
● Goldbar ni berbentuk segi empat.
● Spread di Powergold dlm 7% (ahli)
● Jika mampu milik boleh miliki sekecil 1gram dlm bajet RM200.


DINAR 🍪
=====
● Dinar berbentuk syiling yg juga diperbuat drpd emas. Ianya merupakan syiling sunnah atau islamic coin.
● Di pasaran kini Dinar Emas ada yg berketulenan 916 & 917 tapi masih lagi bergred 22k. Ada juga yg dijual dalam ketulenan 999 bergred 24k seperti mana yang dijual di Powergold.
● Berat bagi Dinar Emas ni telah ditetapkan mengikut piawaian sejak zaman Khalifah Umar lagi yang mana berat 1 Dinar Emas ialah 4.25g yg bersamaan dengan 10 dirham.
● Kombinasi Dinar Emas di pasaran kini ada yang dijual sekecil 1/4 dinar, ada juga 1/2 dinar, 1 dinar, 2 dinar, 4 dinar, 5 dinar, 8 dinar, 10 dinar, 20 dinar.
+
Di Powergold, kami memperkenalkn dinar sekecil 1/4 dinar, 1 dinar & yang paling besar adalah 2 dinar.
● Kita boleh bajet dlm RM200 ke bwh utk memiliki 1/4 Dinar.
● Spread di Powergold utk Dinar Emas ni adalah dlm 7%-8% (ahli)

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

Friday, January 1, 2016

RAMAI YANG TELAH BERJAYA DENGAN #POWERGOLD. ANDA BILA LAGI?




Terbukti ramai yang telah berjaya menyimpan emas dgn harga kilang.
Terbukti juga ramai yang berjaya menjadi usahawan emas dengan modal terendah sehingga melahirkan jutawan emas dengan PowerGold.

Anda bila lagi?. Sertai kami sekarang dan jadi seorang penyimpan emas atau usahawan emas dengan modal terendah.

Jom HIJRAHKAN DUIT kpd EMAS.
Rebut peluang memiliki EMAS MAMPU MILIK DENGAN HARGA KILANG & Tanpa GST.

Ejen/stokis diperlukan di seluruh Malaysia/Brunei/Singapore & Indonesia.
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall