Thursday, December 31, 2015

APAKAH POWERGOLD?




Apakah itu PowerGold?

๐Ÿ•Œ๐Ÿ€Menyediakan satu sistem perniagaan di dalam 3 segmen iaitu:-
     ๐ŸŒ• SIMPANAN EMAS
     ๐ŸŒ• TRADING EMAS (Jualan runcit)
     ๐ŸŒ• RANGKAIAN (Jualan kumpulan)

๐Ÿ•Œ๐Ÿ€Produk jualan terbahagi kepada dua:-
     ๐ŸŒ• Emas 999.9 - Syiling Dinar & Bar
           - Syiling emas 0.5 gram
           - Syiling emas 1 gram
           - 1/4 Dinar 1.06 gram
           - 1 Dinar 4.25 gram
           - 2 Dinar 8.5 gram
           - Emas bar 1 gram
           - Emas bar 5 gram
           - Emas bar 10 gram
           - Emas bar 20 gram
           - Emas bar 50 gram
           - Emas bar 100 gram
     ๐ŸŒ• Emas 916 - Barangan kemas
           (rantai, gelang, cincin dll)

๐Ÿ•Œ Harga jualan adalah sepertimana harga semasa jualan emas tetapi lebih rendah daripada harga pasaran.

๐Ÿ•Œ๐Ÿ€Manfaat ahli - setiap ahli akan mendapat manfaat yang berbeza sebagai agen atau stokis. Beli emas pada harga ahli. Setiap ahli akan mendapat untung runcit/diskaun RM20.00 bagi setiap 1 gram. Setiap 1g pembelian, ahli mendapat bonus belian RM1. Contoh, beli 100g dapat RM100 bonus belian.

๐Ÿ€ Ini bukan skim pelaburan tetapi ini adalah skim galakkan simpanan emas. Setiap emas yang dibeli (emas fizikal) akan dapat di tangan pembeli. Oleh sebab itu Power Gold melancarkan kempen beli Emas 1 gram 1 bulan 1 keluarga sebagai usaha galakkan menukar tabiat menyimpan wang kepada menyimpan emas.

๐Ÿ€Kesimpulannya kita bukan menjual emas tetapi kita menjadi "Perunding Simpanan Emas" kepada masyarakat dengan mendidik ahli keluarga, jiran-jiran dan sahabat-sahabat kita untuk berubah daripada menyimpan duit/wang kertas kepada emas.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

MISI POWERGOLD




MISION OF POWERGOLD

TIDAK PERLU MAINTAIN SETIAP BULAN BILA DAH JD AHLI

๐Ÿ˜JANGAN FOKUS KPD TERPAKSA MEMBELI EMAS. Powergold tiada pembelian bulanan.Beli emas mengikut kemampuan anda dan pada bila2 masa.

☺JANGAN FOKUS KEPADA TERPAKSA MENJUAL. Jika tidak minat menjual, jangan mnjual.

๐Ÿ˜ŠJANGAN FOKUS KEPADA TERPAKSA MENCARI AHLI. Jika tidak minat mencari ahli dan bonus rangkaian, jangn cari ahli@orang.

Cuma ANDA HANYA PERLU FOKUS DENGAN APA YG ANDA MINAT TERHADAP EMAS DAN TAWARAN POWERGOLD YG MANAKAH MEMBANTU MINAT ANDA TRSEBUT.

akhir kata,siapa ada target dan berusaha, dia akan mndapat hasilnya.

๐Ÿ‘Jika anda target untuk simpan emas berkilo2, anda harus pandai bajet duit.
๐Ÿ‘jika anda target untk dkenali sbagai POWERGOLD MALL, usahakanlah apa2 cara untuk menjualnya.
๐Ÿ‘jika anda target untuk membina bonus rangkaian dengn mengambil kesempatan ke atas KERAMAIAN PEMINAT EMAS, maka tegakksn tiang dan pasang signboard 'POWERGOLD MALL' (promote@iklan).

bulan ini nak rm50,so anda mesti dapatkan rm50 tersebut dan itulah namanya TARGET.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

#powergold
#powergoldstokis
#PowergoldMall

Tuesday, December 29, 2015

TESTIMONI AHLI/STOKIS POWERGOLD



TAK MUDAH, TAPI TAK MUSTAHIL

Assalamualaikum.

Setelah difikir-fikir nak share ke tidak, nak share ke tidak.. akhirnya sy mengambil keputusan untuk berkongsi hasil tuaian sy bersama Powergold.

Ini adalah angka yg sy dapat dalam tempoh 4 bulan lebih (TAK SAMPAI 5 BULAN) bersama Powergold. Jumlah itu adalah untuk 5 AKAUN UTAMA saya, TIDAK TERMASUK akaun adik-adik sy yg turut menjana ribuan ringgit.

Ini juga tidak termasuk keuntungan runcit drp trading emas fizikal.

Apa yg sy nak kongsikan,

1. Allah boleh bg kita rezeki yang tidak disangka2.. sbb sy sendiri pun tak sangka.. tak plan.. mmg tiada dlm perancangan sy, tiba2 ter-dapat income dgn emas... Betapa Allah Maha Besar... Semua dalam kekuasaan-Nya...

2. Sistem yg adil... siapa usaha dia dapat. Powergold bukan pelaburan emas, bukan skim 4D (duduk diam dapat duit), bukan juga skim cepat kaya. Mmg takde istilah goyang kaki dapat ribu riban.

3. Dengan Powergold kita boleh buka lebih dari satu akaun dgn nama dan IC kita. Boleh buka untuk ibu bapa, anak2 dan keluarga kita... dan mmg boleh bagi income pd akaun yg lain. Ini sudah TERBUKTI dgn akaun2 keluarga sy turut menjana income. Mmg boleh bagi PASSIVE INCOME (tapi kita la yg kerja). Best tak kalau akaun anak kita turut menjana ribuan ringgit?

4. Emas dapat... duit pun dapat... best tak kalau dapat beli emas tanpa keluarkan duit lain untuk beli emas?

5. Suatu yg penting untuk sy kongsikan... walaupun berfikir banyak kali untuk berkongsi... tapi hari ini sy kongsikan juga.

Sy pernah kehilangan lebih 30k kerana EMAS... dan hari ini... Allah gantikan balik apa yg sy hilang dulu dgn EMAS jugak... Sungguh Allah Maha Berkuasa (hal ini mmg berat untuk sy kongsikan tapi nak tunjuknya kuasa Allah... tiada yg mustahil bg Allah).

Kita merancang dan Allah juga merancang... sesungguhnya perancangan Allah itu terbaik untuk kita.

Tiada daya, tiada upaya... melainkan dengan PERTOLONGAN ALLAH... semuanya dgn IZIN ALLAH....

Sahabat2 sy... yakinlah dgn kuasa Allah... yakinlah dgn rezeki Allah... Allah boleh bagi kita rezeki yg tidak disangka2...

Sesungguhnya rezeki Allah sangatlah luas... asal kita terus berusaha dan yakin pada-Nya.

Coretan pagi 23 Disember 2015.

Dari hati,
Kaklong Nuzula @ NuzulaGoldEmpire

Jom simpan emas atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Jom Join Kami!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

TIPS MENYIMPAN EMAS SEHINGGA BANYAK


Thursday, December 24, 2015

EMAS PENCETUS EKONOMI PENDAPATAN.




Aura EMAS! AURA KEKAYAAN!
Ni dia one of the MasterStokist in JB Puan Arpah umur 30an (left) & Puan Mustakina Stokist Singapore (right). Muda2 dah berjaya dalam perniagaan emas.

Don't just sit and watch other people grow rich and be successful. Get up and join them! Peruntukkan duit gaji setiap bulan untuk simpanan emas fizikal.  Ubah mindset dan tabiat kita sekarang!

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang di Powergold!

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com/RafinaGoldBiz

Singapore:

WA: +6584482693 Ina
WA: +6590689454 Zeeq
WA: +6591894091 Zim

#MembangunEkonomiUmmah
#EmasAsetTerbaik
#EmasDemiMasaDepan
#singaporeshop
#singaporeshopping
#PowerGoldMallSingapore

6 KELEBIHAN BERNIAGA EMAS




6 KELEBIHAN BERNIAGA EMAS

๐ŸŒป 1. Stok emas naik harga dalam jangka masa panjang. Stok perniagaan lain belum tentu akan naik harga.

๐ŸŒป2. Stok yang tidak boleh binasa dan mudah disimpan.

๐ŸŒป3. Stok yang mudah ditukarkan kepada tunai (menggunakan Ar-Rahnu).

๐ŸŒป4. Sentiasa ada permintaan walaupun harga naik atau rendah.

๐ŸŒป5. Anda memperolehi untung ketika menjual atau membeli emas.

๐ŸŒป6. Tidak perlu bercerita panjang lebar. Orang tahu emas bernilai.

Jom jadi USAHAWAN EMAS yang berjaya. Modal terendah di pasaran dengan permintaan yang tinggi dari pelanggan.

Sertai Kami Sekarang! Telah terbukti memberikan PENDAPATAN yang LUMAYAN.

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

Website: http://www.powergoldmall.com

Wednesday, December 23, 2015

PERSOALAN BERKENAAN EMAS DI POWERGOLD




PERSOALAN BERKENAAN EMAS DI POWERGOLD

Apa istimewanya emas di PowerGold?

Isimewanya emas di PowerGold adalah kita boleh beli sikit-sikit untuk simpanan kita. Dengan harga RM100 kita dah boleh dapat syiling emas 0.5gram. Kita beli emas dapat emas di tangan.

Bila masa yang sesuai nak beli emas?

Bila kita ada duit. Tapi bukan dengan duit belanja harian kita tau. Duit yang kita ketepikan setelah tolak segala bil.

Siapa yang patut ada saving emas?

Just name a few. Orang yang nak pergi haji. Boleh saving dinar. Orang yang nak kahwin, nak jadikan dinar sebagai hantaran atau nak simpan goldbar untuk belanja kahwin.Peminjam PTPTN , orang yang nak beli rumah atau kereta atau motor secara tunai.

Kenapa kena simpan emas?

Dua sebab utama. Sebab nilai duit kita semakin susut dan emas adalah aset yang nilainya sentiasa meningkat. Kita cuma menyelamatkan duit kita daripada inflasi dalam bentuk emas.

Bagaimana nak bermula?

Ini soalan sangat-sangat bagus. Kita mulakan dengan emas yang paling ringan yang paling kita mampu beli secara konsisten iaitu itu 0.5gram atau 1gram setiap bulan 1 keluarga.


Jom HIJRAHKAN DUIT kpd EMAS.
Rebut peluang memiliki EMAS MAMPU MILIK DENGAN HARGA KILANG & Tanpa GST.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

#powergold
#powergoldstokis
#PowergoldMall #PowerGoldMallSingapore #PowerGoldMallIndonesia #PowerGoldMallBrunei

Tuesday, December 22, 2015

RAKAN NIAGA EMAS POWERGOLD TERBARU




Tahniah dan selamat datang kepada rakan niaga emas terbaru PowerGold iaitu TisaBaka, Nafhatun, LukeGoldBiz dan STOKIS dari Singapore iaitu RafinaGoldBiz.

Kepada semua para penyimpan2 emas Powergold di Singapura boleh terus menghubungi Puan Mustakina (RafinaGoldBiz) di talian +6584482693 untuk mendapatkan maklumat tentang Kelebihan menyimpan emas PowerGold dan juga mendapatkan emas2 utk simpanan anda.

JOM JADI USAHAWAN EMAS!!

Semakin ramai sedar akan kebaikkan peyimpanan emas atau mengambil peluang perniagaan emas dgn modal termurah di pasaran.

ANDA BILA LAGI?! JADILAH SALAH SEORANG USAHAWAN EMAS BERSAMA KAMI!

Jom simpan emas atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Jom Join Kami!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

#powergold #PowerGoldMalaysia
#powergoldstokis #PowerGoldSingapore
#PowergoldMall

APAKAH PERNIAGAAN POWERGOLD SEBENARNYA




Apakah itu Powergold.Biz?

๐Ÿ•Œ๐Ÿ€Menyediakan satu sistem perniagaan di dalam 3 segmen iaitu:-
     ๐ŸŒ• SIMPANAN EMAS
     ๐ŸŒ• TRADING EMAS (Jualan runcit)
     ๐ŸŒ• RANGKAIAN (Jualan kumpulan)

๐Ÿ•Œ๐Ÿ€Produk jualan terbahagi kepada dua:-
     ๐ŸŒ• Emas 999.9 - Syiling Dinar & Bar
           - Syiling emas 0.5 gram
           - Syiling emas 1 gram
           - 1/4 Dinar 1.06 gram
           - 1 Dinar 4.25 gram
           - 2 Dinar 8.5 gram
           - Emas bar 1 gram
           - Emas bar 5 gram
           - Emas bar 10 gram
           - Emas bar 20 gram
           - Emas bar 50 gram
           - Emas bar 100 gram
     ๐ŸŒ• Emas 916 - Barangan kemas
           (rantai, gelang, cincin dll)

๐Ÿ•Œ Harga jualan adalah sepertimana harga semasa jualan emas tetapi lebih rendah daripada harga pasaran.

๐Ÿ•Œ๐Ÿ€Manfaat ahli - setiap ahli akan mendapat manfaat yang berbeza sebagai agen atau stokis. Namun ahli jika membeli emas akan mendapat membeli pada harga ahli. Setiap ahli akan mendapat untung runcit/diskaun RM20.00 bagi setiap 1 gram.

๐Ÿ€ Ini bukan skim pelaburan tetapi ini adalah skim galakkan simpanan emas. Setiap emas yang dibeli (emas fizikal) akan dapat di tangan pembeli. Oleh sebab itu Power Gold melancarkan kempen beli Emas 1 gram 1 bulan 1 keluarga sebagai usaha galakkan menukar tabiat menyimpan wang kepada menyimpan emas.

๐Ÿ€Kesimpulannya kita bukan menjual emas tetapi kita menjadi "Perunding Simpanan Emas" kepada masyarakat dengan mendidik ahli keluarga, jiran-jiran dan sahabat-sahabat kita untuk berubah daripada menyimpan duit/wang kertas kepada emas.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall


#MembangunEkonomiUmmah
#EmasAsetTerbaik
#EmasDemiMasaDepan
#BUKANCAKAPKOSONG
#INIBUKTINYATA

Sunday, December 20, 2015

DINAR DAN GOLDBAR ADA KELEBIHAN MASING2




Dinar vs gold bar ada kelebihan masing2 ..

DINAR

KELEBIHAN DINAR

Boleh digunakan untuk muamalat dan ibadah aqiqah

Digunakan untuk membayar zakat

Dijadikan hantaran dan mas kawin

Cenderamata/hadiah untuk orang yang tersayang

Simpan untuk pergi haji

Tabungan/simpanan/pelaburan

Lain-lain tentang DINAR

•    Dinar dengan syiling emas rupa sama tetapi berbeza dari segi fungsi sebenar.Berat standard dinar ialah 4.25g tetapi syiling emas ada pelbagai jenis berat.Dari segi harga,syiling emas agak mahal jika dibandingkan dengan dinar dan gold bar kerana kos pembuatan lebih tinggi.

•    Ada tempat pajakan @ ar rahnu yang tidak menerima dinar,jadi simpanlah untuk tujuan yang telah disebutkan di atas.

GOLD BAR

MARI kenali apa itu GOLD BAR?

Kelebihan

Harganya lebih murah berbanding barang kemas kecuali jongkong 1 gram kerana kos pembuatannya tinggi

Memberi pilihan kepada mereka yang ingin membuat simpanan semata-mata.

Pilihan untuk mereka yang sudah banyak barang kemas,dan ingin simpan dalam bentuk jongkong pula.

Bentuk fizikalnya lebih menyerlah berbanding emas untuk simpanan/pelaburan yang lain dan menjadi kebanggaan kepada pemiliknya

Sesuai untuk simpanan jangka masa panjang seperti untuk pendidikan anak-anak,perkahwinan,simpanan hari tua ,membeli rumah dan lain-lain.

Lain-lain tentang GOLD BAR

๐ŸŒบ  Harga gold bar di kedai emas biasanya sama untuk semua,sebagai contoh katakan harga pasaran ialah RM200g
maka harga 10g =RM2000 dan 100g=RM20000

Syarikat emas fizikal pula biasanya menawarkan harga yang lebih murah untuk emas yang lebih berat

Contoh : RM1800 untuk 10g dan RM16500 untuk 100g

๐ŸŒบ   Namun begitu,untuk jongkong 1gram,tiada mana-mana institusi yang menawarkan harga murah kerana kos pembuatannya tinggi.
Bayangkan sekeping jongkong 1kg (1000g) ,hendak dipotong kecil menjadi 1g,perlu dipotong dan ditempa sebanyak 1000 kali!!

Disebabkan inilah harga jongkong kecil 1gram lebih mahal.Namun harga gold bar jongkong kecil @ gold bar 1gram keluaran syarikat emas fizikal biasanya murah RM20-RM50 berbanding kedai emas.

Masing2 bolehlah menilai mengikut keperluan masing2..

Jom HIJRAHKAN DUIT kpd EMAS.
Rebut peluang memiliki EMAS MAMPU MILIK DENGAN HARGA KILANG & Tanpa GST.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall


Saturday, December 19, 2015

KELEBIHAN DINAR




Jom HIJRAHKAN DUIT kpd EMAS.
Rebut peluang memiliki EMAS MAMPU MILIK DENGAN HARGA KILANG & Tanpa GST.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

#powergold
#powergoldstokis
#PowergoldMall

Friday, December 18, 2015

TAHNIAH PADA YANG MENAMBAH SIMPANAN EMAS ANDA.




Tahniah kepada Yusita dan Norsiahgoldbiz kerana menambah simpanan emas anda melalui PowerGold Mall.

Jom HIJRAHKAN DUIT kpd EMAS.
Rebut peluang memiliki EMAS MAMPU MILIK DENGAN HARGA KILANG & Tanpa GST.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

#powergold
#powergoldstokis
#PowergoldMall

Thursday, December 17, 2015

MENTERI PUN DAH KENAL EMAS POWERGOLD. ANDA BILA LAGI?




Menteri pun dh kenal dinar powergold tu... Anda bila lagi?

Jom simpan emas atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Jom Join Kami!

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Website: www.powergoldmall.com

Tuesday, December 15, 2015

APA KEUNTUNGANNYA JIKA HANYA JOIN SEBAGAI AHLI POWERGOLD SAHAJA?





APA KEUNTUNGANNYA JIKA HANYA JOIN SEBAGAI AHLI POWERGOLD SAHAJA? TIDAK BEMINAT BUAT TRADING (MENJUAL) DAN NETWORKING

1) KEUNTUNGAN DARI KENAIKAN HARGA EMAS.
- Untung bila harga emas naik .. sebagai CONTOH ..katakan hari ini kita beli EMAS RM170/1gram
seandainya tahun 2020 harga EMAS naik RM503/1gram kita dah untung -+RM330 setiap gram

2) JIMAT
Anda jimat RM20 dari setiap belian goldbar 1 gram, jika sebulan anda beli 1 x 12 bulan , anda dah jimat RM240,  DAH BALIK MODAL YURAN KEAHLIAN, jika simpan bertahun2 sudah berapa anda JIMAT? anda rugi atau tidak ? harga ahli untuk goldbar 1 gram 999.9 Powergold dijamin lebih murah dari harga pasaran, SILA tengok harga goldbar 1 gram di kedai2 emas atau lain2 syarikat yang jual Online, tengok harga goldbar 1 gram emas 999.99 ye..jangan tengok harga emas 916 pula.

3) SPREAD JUAL BELI TERBAIK
Harga syarikat beli balik yang tinggi, spred 7-8% , biasanya lain2 syarikat biasanya mengenakan cas spread 10%-15%

4) SEMINAR DAN LATIHAN
Dapat ilmu emas dan marketing melalui group whatsapp atau seminar

Anda tidak akan rugi walaupun join sekadar untuk simpan emas, tak suka menjual atau menaja, Powergold biz KOSONG risiko.. HIJRAHKAN DUIT anda kpd EMAS.
Rebut peluang memiliki EMAS MAMPU MILIK DENGAN HARGA KILANG & Tanpa GST.

Mulakan simpanan emas anda atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Sertai Kami sekarang!

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

Friday, December 11, 2015

EMAS KAHWIN & HANTARAN KAHWIN EMAS AMETHYST POWERGOLD






Apa kata anda tukar Mas Kahwin atau Hantaran perkahwinan anda kepada emas sebenarnya dari PowerGold. Emas tulen yang bermutu tinggi dan harganya yang terendah di pasaran. Jadikan ianya satu kenangan terindah untuk anda dan pasangan serta tetamu yang hadir.

Semakin ramai sedar akan kebaikkan peyimpanan emas atau mengambil peluang perniagaan emas dgn modal termurah di pasaran.
ANDA BILA LAGI?! JADILAH SALAH SEORANG USAHAWAN EMAS BERSAMA KAMI!

Jom simpan emas atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Jom Join Kami!

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

#powergold
#powergoldstokis
#PowergoldMall

Tuesday, December 8, 2015

MISI MENYIMPAN EMAS



๐Ÿ”ด๐Ÿ”ดNOTA PETANG INI๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด

๐Ÿ“ŒMISI MENYIMPAN EMAS๐Ÿ“Œ

Apakah misi anda utk menyimpan emas?

✅ bebas hutang piutang ๐Ÿ’ถ
✅ beli barangan lain secara cash ๐Ÿ’ฐ
✅ aset dapat emas pun dapat ๐ŸŽ
✅ kalau dulu penerima zakat tp skg pemberi zakat ๐Ÿ™Œ
✅ untuk menjana pendapatan ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ฐ
✅ pergi haji n umrah ✈
✅ dapat menaikkn taraf hidup ๐Ÿ‘ 
✅ diwarisi pada keturunan ๐Ÿ‘ด๐Ÿ‘ต๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญ
✅ selamatkan RM kita ๐Ÿ’ธ
✅ simpanan ketika kecemasan ๐Ÿš‘
✅ dapat bantu org lain.tangan yg memberi lebih baik dari tgn yg menerima๐Ÿ‘Š

Dan hanya anda yg tahu apa tujuan anda menyimpan emas? Kenapa perlu duit mencukupi sekiranya kita tahu duit xpernah x habis kalau berada di tangan kita?

Jadi apa salahnya berkorban sedikit dari simpanan kita utk membeli emas.

Cuba la dulu. Dari dok tggu duit cukup baru nk beli mmg bai bai la๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹

Peningkatan hrga emas x pernah tggu kita. Anda beli atau x hrga still akn semakin naik.

Katakan TERBAIK pd mereka yg mengambil lgkah bijak ini.

Bagi yang belum mengorak lgkah km biarkan utk anda terus berfikir dan berfikir. Ingt ye tuan2 puan2 Allah tidak akn ubh nasib seseorg jika dirinya sendiri x mau berubah. Siapakah yg mencipta kemiskinan kalau bkn diri sendiri yg menjadi batu penghalangnya.

Renung2kan dan selamat bertindak! Zaman berfikir utk anda dah lepas..jadi BERTINDAKLAH!!!

JADILAH SALAH SEORANG USAHAWAN EMAS BERSAMA KAMI!

Jom simpan emas atau mulakan perniagaan emas anda sendiri dgn modal paling rendah! Jom Join Kami!

Sila LIKE PAGE kami , Kami akan kongsikan caranya:
https://facebook.com/powergoldmall

Ejen/stokis diperlukan
Sila hubungi PowerGold Mall
016-6530702 (call/whatapps/Wechat)

Pendaftaran Boleh dibuat di:
Website: www.powergoldmall.com

#powergold
#powergoldstokis
#PowergoldMall