Tuesday, September 29, 2015

JOM SIMPAN GOLDBAR & DINAR

GOLDBAR & DINAR

GOLDBAR 🍫
========
● Ketulenanya adalah 999.9 atau bergred 24k. Biasa org panggil emas 10.
● Dipasaran kini ada yg dijual sekecil 1gram & berkombinasi 5g, 10g, 20g, 50g, 100g & ke atas.
● Goldbar ni berbentuk segi empat.
● Spread di Powergold dlm 7% (ahli)
● Jika mampu milik boleh miliki sekecil 1gram dlm bajet RM200.

DINAR 🍪
=====
● Dinar berbentuk syiling yg juga diperbuat drpd emas. Ianya merupakan syiling sunnah atau islamic coin.
● Di pasaran kini Dinar Emas ada yg berketulenan 916 & 917 tapi masih lagi bergred 22k. Ada juga yg dijual dalam ketulenan 999 bergred 24k seperti mana yang dijual di Powergold.
● Berat bagi Dinar Emas ni telah ditetapkan mengikut piawaian sejak zaman Khalifah Umar lagi yang mana berat 1 Dinar Emas ialah 4.25g yg bersamaan dengan 10 dirham.
● Kombinasi Dinar Emas di pasaran kini ada yang dijual sekecil 1/4 dinar, ada juga 1/2 dinar, 1 dinar, 2 dinar, 4 dinar, 5 dinar, 8 dinar, 10 dinar, 20 dinar.
+
Di Powergold, kami memperkenalkn dinar sekecil 1/4 dinar, 1 dinar & yang paling besar adalah 2 dinar.
● Kita boleh bajet dlm RM200 ke bwh utk memiliki 1/4 Dinar.
● Spread di Powergold utk Dinar Emas ni adalah dlm 7%-8% (ahli)

Walaupun Goldbar ada dijual dalam gram paling kecil iaitu 1g, kebiasaannya orang suka dalam gram yang besar². Sebagai contoh kita mahu gunakan cash dalam RM500, tak perlulah sampai nak dirahnu atau dijual gram yang besar. So kita boleh gunakan GB gram yang kecil & juga Dinar

Tambahan info, disebabkan PWG ni masih lagi baru menapak di Malaysia, jadi bukan semua Rahnu menerima produk emas PWG. Tapi jika dibandingkan, Dinar lebih banyak diterima Rahnu berbanding GB
Harga jualan semasa 29/9/2015 emas 999.9 Amethyst Powergold:

🌟0.5g - RM 108 (Harga Ahli: RM98)
🌟1g - RM 203 (Harga Ahli: RM183)

"Mahal sangat la abg..tak mampu lagi nak beli emas.."

💁Takpe dik..abg xpaksa pun beli..tapi kalau adik mampu beli handbag Gucci 👜, makan kat Manhattan Fish Market 🐠, vape RM400💭, kasut Dr Martin👞, heels Vinci 👠, abg rasa adik mampu sebenarnya nak beli at least 0.5g..

Bukan apa dik, kasut Vinci adik kalau patah tumit, hilang dah nilai dia..emas ni adik lebur stara mana pun still laku..

Kalau adik xde duit, jual handbag Gucci yang adik beli harga RM500, boleh dapat ke jual balik dengan harga RM500 tu? Abg rasa RM100 pun payah kot orang nak beli💸..

Emas adik beli hari ni harga RM203, tahun depan adik boleh jual dengan harga RM300 silap² haribulan..sebab harga emas makin meroket naik sekarang ni dik..
So kesimpulannya, abg rasa adik pk la sendiri ye..abg tak pernah nak paksa orang..abg cuma nak tolong bagi kesedaran..🙇
Adik rasa nak simpan emas, jangan segan call abg..xde kedit nak call, wassap je pun bole..nak pm fb  pun bole..

💰💰💰💰💰

Mulakan 1 gram simpanan emas pertama anda skrg!!Jom simpan emas untuk masa depan keluarga anda.
Harga murah dan emas fizikal.

Penyertaan/Pembelian/Pertanyaan lanjut sila hubungi Stokis PowerGold Mall: 016-6530702
( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di FaceBook tanda sokongan:
https://facebook.com/powergoldmall

# ini adalah program jual beli emas dan membantu usahawan emas.
# Bukan skim pelaburan cepat kaya.

PowerGold Mall


Thursday, September 24, 2015

Niaga Apa Yang Elok?

Niaga baju, baju boleh outdated fashion dia. Niaga makanan, makanan boleh rosak bila sampai masanya. Kalau beli stok lebih tapi jual tak laku pasti akan rugi. Nilai duit tak sama, RM100 tahun ni tak sama apa yg kita boleh beli dengan RM100 tahun hadapan.

Tapi kalau simpan emas atau jual emas, rosaknya payah sangat. Jual tak laku boleh simpan. Lagi lama lagi mahal

Tahun ni RM200/g, tahun depan mungkin RM220/g. Nilai tak susut, tak rugi.

Jom simpan emas untuk masa depan keluarga anda. Sertai PowerGold dengan PowerGold Mall.

Beli emas dengan harga kilang atau mulakan perniagaan emas anda dengan modal serendah RM350. Harga murah dan emas fizikal.

Pembelian/Penyertaan/Pertanyaan lanjut sila hubungi PowerGold Mall :016-6530702 ( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di
https://facebook.com/powergoldmall

Ejen & stokist diperlukan di seluruh Malaysia.


Saturday, September 19, 2015

Bila Masa Emas Murah?

Bila orang tanya harga emas MURAH @ MAHAL?


👇...tunjukkan senarai harga (DLM RM/EMAS 999.9/se g)


Jun 1999 : RM28.10 segram
Jun 2005 : RM44.00
Jun 2007 : RM71.00
Jun 2009 : RM104.00
Jun 2010 : RM130.00
Sep 2011 : RM203.00
Sep 2012 : RM180.54
Sep 2013 : RM145.94
1 Jan 2014 : RM129.90
2 Feb 2014 : RM132.00
3 Mac 2014: RM143.00
Hari ni 2015 : RM174.00

*ini ada pengiraan berdasarkan harga pasaran emas dunia.
Kerana 999.9 adalah ibu/bahan mentah asal.....

jika naik maka harga emas 916..nilai arrahnu & pajakan= akan naik.....jika kita sbg usahawan/bisnes bila2 pun ok = 999.9...tukar jd 916@999(barangan)...utk pajak@jual 916 kpd pembeli......999.9 sentiasa kalis naik turun..

yg berubah hanya kuasa beli melalui matawang....sebab itulah KEDAI EMAS YG TAHU ILMU EMAS tak pernah tutup sejak dulukala lg.....


Dia akan jawab...silap tak beli masa harga murah @ silap le dah terbeli masa harga tinggi dulu....😀

Aset emas 999.9...adalah dikira dlm oz@gram....bukan nilai rm.
Sy percaya jika kita semakin faham ilmu & bisnes emas ni..kita semakin yakin kenapa Allah tetapkan zakat emas !! Kerana ianya bernilai sampai kiamat...vs matawang kertas usd vs negara2 dunia. 🐎🐎🐪🐪

Mulakan 1 gram simpanan emas pertama anda skrg!!Jom simpan emas untuk masa depan keluarga anda.
Harga murah dan emas fizikal.

Penyertaan/Pembelian/Pertanyaan lanjut sila hubungi Stokis PowerGold Mall: Nazri Razak :016-6530702
( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di FaceBook tanda sokongan:
https://facebook.com/powergoldmall

# ini adalah program jual beli emas dan membantu usahawan emas.


Monday, September 14, 2015

Bila kena beli emas?

🌻BILA MASA TERBAIK MEMBELI EMAS?

🌷Ramai di antara pembeli emas dan pelabur emas yang baru tertanya-tanya bilakah masa terbaik untuk membeli emas.

🌷Pelbagai versi yang didengari berkaitan masa terbaik membeli emas ini. Sebagai dealer saya cuma memberi galakan dan panduan kepada anda bila masa terbaik membeli emas.

🌷Jawapannya mudah saja belilah ketika ADA DUIT DI TANGAN ANDA.

Mengapa?

🌷Kita tidak akan bertemu dengan ‘perfect wave’ bila mula-mula melabur emas. Adakalanya bila harga emas rendah, kita kekurangan wang dan apabila kita mempunyai wang yang banyak harga emas pula mencacak naik.

🌷Tiada siapa boleh mengetahui dengan tepat kenaikan dan penurunan harga emas walaupun menggunakan perisian yang canggih. Oleh itu ia digelar ramalan atau “prediction”.

🌷Jangan kecewa, ingatlah pelaburan emas ialah pelaburan jangka sederhana dan panjang. POWERGOLD cuba mendidik kesedaran utk menyimpan emas kepada semua.

🌷Cuma diingatkan pulangan yang lumayan mungkin memberikan anda risiko yang amat tinggi. Jangan sudah terkena baru anda menyesal kerana pengalaman itu amat menyakitkan.

🌷Untuk merasai pengalaman pelaburan emas, belilah emas pertama anda walaupun sekeping dinar. Perhatikan pegerakan harga emas bagi tempoh setahun, tambahkan ilmu emas anda dan buatlah keputusan anda.

1gram 1bulan 1keluarga


Apa Kata Anda???

*Patut lg ke kita simpan wang fiat?
*Patut lg ke kita shopping brg yg branded tu bergaya? 
(apa org kata biar pape asal bergaya!)
*Patut lg ke kita nk membazir di saat Ekonomi kita makin gawat ni?
*Patut lg ke kita nk PK 23X utk kita tukar wang fiat kita kpd sesuatu yg terjamin utk masa depan kita contohnya E.M.A.S !!!

EMAS adalah satu altenatif terbaik utk kita gantikan wang fiat kita kerana emas tidak pernah turun nilainya.

EMAS banyak kegunaannya. Bukan utk simpanan sahaja. Dalam industri pun ada pakai emas, upacara keagamaan pun, dalam kera'ian, contoh; medal² dan hadiah. Banyak demand lain terhadap emas.

Sepanjang zaman dikenalpasti wujudnya emas, emas satu²nya logam yg paling bertahan, tak dimamah usia dan apa² unsur pun x boleh musnahkan emas.

Disebabkan bilangannya terhad, maka emas menjadi lebih berharga dan boleh menjadi lagi berharga jika demand terhadap emas tinggi.

EMAS matawang Islam yg diperkenalkan drpd zaman Nabi dulu lagi. Disebut juga dlm AlQuran dan tak berubah harganya.

Nampakkan perbezaan harga emas secara logik:

1gram emas tahun 1990 lebih kurang RM50. Masa tu RM50 shopping groceries penuh 1troli.

1gram emas tahun 2015 RM180. RM180 hari ni shopping groceries dpt penuh 1troli juga kan?

Maksudnya, harga emas tak berubah tapi nilai matawang yg berubah.

Betul emas tak banyak, ada possibility org nak jual semua emas dia masa emas dah RM500/g tapi ada possibility x, yg pada masa tu wang kertas dah xde nilai @ kata lain emas jadi matawang? Siapa banyak emas dialah yg untung. Siapa banyak wang kertas, dia rugi. Orang pun akan fikir² banyak kali nak jual emas mereka. 

Cuit minda fikir²kan..

Jom simpan emas untuk masa depan keluarga anda.

Pembelian/Penyertaan/Pertanyaan lanjut sila hubungi stokis PowerGold Mall:
Nazri Razak :016-6530702
( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di
https://facebook.com/powergoldmall


Sunday, September 13, 2015

Emas Amethyst Powergold Diterima Untuk Gadaian.

Bukti yg emas Amethyst dr PowerGold diterima utk Gadaian.
Gadaian boleh dibuat di pusat Gadaian berikut:

🌷 LIST ARRAHNU YG TERIMA PRODUK AMETHYST.. TERKINI..🌷 - 

List Arrahnu yg terima produk dr Amethyst/Powergold

1. Arrahnu Express
-Gold bar, dinar, brg kemas

2. Arrahnu Pos
-Dinar dan brg kemas

3. Koprimas
- Dinar dan brg kemas

4.Bank islam
- gold bar, dinar dan brg kemas

5. Bank rakyat
- brg kemas

6 . Arrahnu koperasi kelantan
- goldbar, dinar, barang kemas

7. Arrahnu Yapeim
- brg kemas

8. Arrahnu maidam terengganu
-gb,dinar,bk

Ar Rahnu KPF dibuka di

1)  JENGKA (09-4661899)
No 64, Lorong Baiduri 7, Nadi Kota,
26400 Bandar Tun Abdul Razak Jengka, Pahang.

2)      TERENGGANU (09-6241899)
29-B Ground Floor, Jalan Kota
20100 Kuala Terengganu

3)      IPOH (05-5252729)
NO 18(Ground Floor), Jalan Meru Bestari B5,
Bandar Meru Raya, 30020 Ipoh,
Perak Darul Ridzuan.

4)      SEMENYIH (03-87240095)
Lot Kedai Gf, 5-G, Jalan Semenyih Sentral 1,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih,
Selangor Darul Ehsan.

5)      DUNGUN (09-8452062)
Lot 10062, Tingkat Bawah,
Jalan Baru Pak Sabah,
23000 Dungun, Terengganu Darul Iman.

6)      KLANG (03-33422285)
No. 58, Jalan Nenas, 41400 Klang
Selangor
Terkini....senarai ar rahnu felda yg terima produk kita...tmasuk gb dan dinar

update terkini👆

Jom simpan emas untuk masa depan keluarga anda.

Beli emas dengan harga kilang atau mulakan perniagaan emas anda dengan modal serendah RM350. Harga murah dan emas fizikal.

Pembelian/Penyertaan/Pertanyaan lanjut sila hubungi stokis PowerGold Mall:
Nazri Razak :016-6530702
( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di
https://facebook.com/powergoldmall

Ejen & stokist diperlukan di seluruh Malaysia.


Saturday, September 12, 2015

Jom Simpan Emas

Jom simpan emas untuk masa depan keluarga anda.

Beli emas dengan harga kilang atau mulakan perniagaan emas anda dengan modal serendah RM350. Harga murah dan emas fizikal.

Pembelian/Penyertaan/Pertanyaan lanjut sila hubungi stokis PowerGold Mall:
Nazri Razak :016-6530702
( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di
https://facebook.com/powergoldmall

Ejen & stokist diperlukan di seluruh Malaysia.


Friday, September 11, 2015

Kelebihan Menyertai Perniagaan Emas Dengan PowerGold

📚Nota Belajar 6📚

Jenis-jenis Bonus

1⃣ Bonus Taja/Sponsor
Dapat bila ada org baru join ahli
Dapat sehingga Level 2
💥Level 1 (dipanggil anak)
Join pakej Gold - RM40 Join pakej Solid Gold RM50
Join pakej Stokis RM400
💥Level 2 (dipanggil cucu)
Join pakej Gold - RM10 Join pakej Solid Gold RM10
Join pakej Stokis RM100

2⃣ Bonus Pairing
Perlu lengkapkan kaki A, B & C. Upline akan bantu sblh kaki, ahli hanya perlu usahakan kaki B. Manakala syarat untuk bonus pairing perlu buka kaki C.
Pairing berlaku bila kaki A bertemu kaki B
1 pair = RM 30
Ahli biasa = 1 point
Stokis = 10 point
Maksimum pair:
Gold - 15 pair
Solid Gold - 20 pair
Stokis - 70 pair

3⃣ Bonus Matching
Anda akan dpt bonus ni bila downline anda mula dpt Bonus Pairing. Dipanggil juga 'hadiah untuk emak'! Hihihi!!!
gold n solid gold 1 level (10%)
stokis 5 level (33%).

4⃣ Bonus Belian Personal
Setiap belian anda akan dapat RM1/gram.

5⃣ Bonus Belian Downline
Setiap kali downline anda buat belian, anda jg akan dapat bonus belian RM1/gram.

6⃣ Bonus Belian Unilevel
Syarat nak dapat anda perlu maintain belian setiap bulan sekurang2nya 1gram. Akan dapat sekali sebulan pada setiap 1hb.
Semakin ramai downline yg maintain belian 1gram 1bulan, semakin bnyk jg anda dapat!
Sehingga 5 level.

7⃣ Bonus Belian Matching
Bonus pembelian daripada anak buah downline direct tajaan kita. Cucu cicit beli, kita pun akan dapat jg.
Sehingga 5 level.

8⃣ RP I
Bernilai RM 500
Untuk semua ahli

9⃣ RP II
Bernilai RM 1000
Stokis shj

🔟 RP III
Bernilai RM 250
Solid Gold shj

Remarks:
💥Semua RP akan dibayar setiap hari dlm sen2 sehingga cukup nilai.
💥Syarat untuk dapatkan RP perlu buat penajaan sekurang2nya 1 penajaan.
💥Berupa reward dr syarikat kerana membantu mengembangkan perniagaan.
💥Diterima hanya sekali shj biarpun kita menaja ramai ahli (dapat je taja 1 org, RP akan start masuk).
💥Ahli biasa yg menaja hanya dpt RP I
💥Stokis yg menaja dpt RP I & II
💥Solid Gold yg menaja dpt RP I & III

1⃣1⃣ Stokis Komisen
Hanya untuk stokis
Upah key in pendaftaran atau buat belian
Upah key in pendaftaran ahli - RM 10
👉Upah key in pendaftaran stokis - RM 100
👉Upah key in repurchase 1g = RM 2
😱 8 jenis bonus untuk ahli Gold (1-8)❗
😱 9 jenis bonus untuk ahli Solid Gold (1-8 & 9)❗
😱11 jenis bonus untuk Stokis (1-11)❗

Jadi adakah rugi jika anda memulakan perniagaan emas anda dengan kami di PowerGold ?

Pembelian/Penyertaan/Pertanyaan lanjut sila hubungi Stokis PowerGold Mall:
Nazri Razak :016-6530702 ( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di
https://facebook.com/powergoldmall


Wednesday, September 9, 2015

Kelebihan Emas

😙Siapa pun kita..
Apapun pekerjaan kita..
Buatlah simpanan emas 👑 kerana:-

💍EMAS adalah logam ciptaan Allah yang paling berharga.

💍EMAS juga adalah matawang yang sebenar (DINAR)

💍EMAS juga adalah simpanan yang menguntungkan..

Jika tak percaya cuba pergi kedai emas dan bawa emas yang kita beli 5 tahun lepas..

Saya percaya harganya sekarang mesti dah BERGANDA ganda kan???

Sama juga konsepnya..

Kita simpan emas sekarang..

5 tahun akan datang harganya pasti berganda ganda..

💰Berbanding dengan kita simpan duit.. rm100 ribu yg kita simpan hari ini.. nilainya tak kan sama dengan rm100 ribu pada 5 tahun yg akan datang.

Simpanlah sikit sikit.. lama lama banyak lah jadinya..

1 gram setiap bulan.
Setahun kita dah ada 12 gram..

Selamat menabung emas semua
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Mulakan 1 gram simpanan emas pertama anda skrg!!Jom simpan emas untuk masa depan keluarga anda.
Harga murah dan emas fizikal.

Penyertaan/Pembelian/Pertanyaan lanjut sila hubungi STOKIST:
Nazri Razak :016-6530702 ( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di FaceBook tanda sokongan:
https://facebook.com/powergoldmall

# ini adalah program jual beli emas dan membantu usahawan emas.


Monday, September 7, 2015

Beli Emas Dengan Harga Murah

Mengapa perlu beli emas dengan harga kedai sedangkan dengan menyertai #powergold  di #Powergoldmall anda boleh mendapatkan emas dengan harga kilang.

Hubungi kami #powergoldstokist  di PowerGoldMall untuk mula membeli dan menyimpan emas anda.

Mulakan 1 gram simpanan emas pertama anda skrg!!Jom simpan emas untuk masa depan keluarga anda.
Harga murah dan emas fizikal.

Penyertaan/Pembelian/Pertanyaan lanjut sila hubungi:
Nazri Razak :016-6530702 ( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di FaceBook tanda sokongan:
https://facebook.com/powergoldmall

# ini adalah program jual beli emas dan membantu usahawan emas.
#ejenpowergold  dialu-alukan menghubungi kami untuk mendapatkan stok dan pendaftaran.

#emasmurah  #emaspowergold  #perniagaan


Sunday, September 6, 2015

Anda Mesti Menyimpan Emas

Sama ada anda seorang peniaga #tudung @ #bajumurah @ #kasutmurah  dan walaupun anda seorang ejen @ stokis #toneexcel @ #herbalife @ #elken , anda tetap perlukan #emas untuk menyimpan kekayaan anda.

Mulakan simpanan emas anda sekarang!! Emas Tulen 999.9 . Penghantaran seluruh negara.

Pembelian/Penyertaan/Pertanyaan lanjut sila hubungi:
Nazri Razak :+6016-6530702 ( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di
https://facebook.com/powergoldmall

Ejen & stokist diperlukan di seluruh #Malaysia #Indonesia #singapura
#brunei .


Saturday, September 5, 2015

Beli Emas Dengan Harga Murah!!

Kenapa perlu beli emas dengan harga pasaran sedangakan anda boleh membelinya dengan harga kilang dengan menjadi ahli/ejen/stokis dengan kami di PowerGold Mall?

Ramai telah mulakan simpanan emas mereka dan mulakan perniagaan emas mereka dengan kami. Jom mulakan  simpan emas untuk masa depan keluarga anda atau anda boleh mulakan perniagaan emas anda dengan kami.

Beli emas dengan harga kilang atau mulakan perniagaan emas anda dengan modal serendah RM350. Harga murah dan emas fizikal.

Sertai sekarang!

Pembelian/Penyertaan/Pertanyaan lanjut sila hubungi:
Nazri Razak :016-6530702 ( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di
https://facebook.com/powergoldmall

Ejen & stokist diperlukan di seluruh Malaysia.
Nota:
# ini adalah program jual beli emas fizikal dan bukan program cepat kaya.

#powergoldstokist  #emasonline #niagaemas #kamijualmurah #hargamurah #peluangperniagaan
#PowerGoldMall


Friday, September 4, 2015

Bukti Kejayaan Perniagaan Emas Dengan PowerGold

Bonus 1-31 Ogos 2015 seorang Hamba Allah dlm perniagaan Emas PowerGold . Alang2 menyeluk pekasam biar sampai jadi jutawan!!

Jom simpan emas untuk masa depan keluarga anda.

Beli emas dengan harga kilang atau mulakan perniagaan emas anda dengan modal serendah RM350. Harga murah dan emas fizikal.

Pembelian/Penyertaan/Pertanyaan lanjut sila hubungi:
Nazri Razak :016-6530702 ( sila call/whatapps/Wechat)
Email: nazrirazra@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di
https://facebook.com/powergoldmall

Ejen & stokist diperlukan di seluruh Malaysia.

Nota:
# ini adalah program jual beli emas fizikal dan bukan program cepat kaya.

# Harga jualan adalah bukan harga ahli yg menawarkan harga yg lagi murah dr harga pasaran.


Thursday, September 3, 2015

APA ITU PROGRAM EMAS POWERGOLD?


APA ITU PROGRAM POWERGOLD?

➡Powergold adalah program Trading + Networking Peniagaan Emas fizikal seperti goldbar 999.9, dinar 999.9, barang kemas 916.

➡SEBAB UTAMA PERLU SERTAI BIZ POWERGOLD
EMAS adalah produk yang bernilai dan mempunyai aura tersendiri, satu DUNIA kenal emas dan ingin memiliki emas seberat mampu.

➡Powergold menawarkan 3 peluang untuk 3 golongan, dalam memilih bisnes kita kena pastikan produk berpontensi dijual di pasaran buat semua golongan:-

1) Simpanan - sesuai untuk golongan yang suka simpan.

2) Trading - sesuai untuk golongan yang suka menjual.

3) Networking- sesuai untuk golongan yang suka cari ahli baru.

MISI UTAMA POWERGOLD, KEMPEN SIMPAN EMAS 1 GRAM 1 BULAN 1 KELUARGA.

💰Membudayakan rakyat malaysia menyimpan Emas, sekurangnya 1 gram 1 bulan 1 keluarga. Oleh itu syarikat memperkenalkan GOLDBAR 1 GRAM 999.9.

💰GOLDBAR 1 GRAM ADALAH FOKUS DAN PRODUK UTAMA SYARIKAT.

💰KENAPA GOLDBAR 1 GRAM???
➡Mudah dan mampu di miliki oleh semua golongan..

💰Adakah kempen ini akan menjadi?
➡Ya..kerana kita hanya mengajak mereka TUKAR WANG KEPADA EMAS dan EMAS tu juga adalah WANG malah harga semakin naik berganda dan laku 1 dunia. ➡Kita bukan ingin mengajak mereka join program yang merapu2 atau memaksa mereka membeli produk yang boleh merugikan mereka. ➡JARANG SYARIKAT ATAU KEDAI EMAS YANG MENJUAL GOLDBAR 1 GRAM 999.9. KALAU ADA PUN HARGANYA LEBIH MAHAL kerana pembuatannya bukan mudah, maka kosnya lebih tinggi.

📝KENAPA PERLU SIMPAN EMAS?

1) FAKTA RINGKAS HARGA EMAS
➡Emas telah mencatatkan keuntungan tahunan selama 12 tahun berturut-turut sebelum ini dengan jumlah pulangan sebanyak 515.4% (naik dari US$272.5 kepada US$1675.35) wow..untung berganda2

2) ANTARANYA ADALAH SEBAB SUNNAH NABI
➡"Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah Dinar dan Dirham (untuk digunakan)" HADIS RASULULLAH S.A.W RIWAYAT IMAM AHMAD IBNU HANBAL.

➡"Penggunaan Dinar dan Dirham sebagai suatu usaha menegakkan sistem ekonomi yang lebih adil dan telus. Emas tidak sama dengan matawang kerana ia tidak boleh dimanipulasi di pasaran semasa" TUN DR MAHATHIR MOHAMMAD.

➡"To save your family buy gold, To help our nation keep gold, To follow your religion, use gold" DATO' LOUIS NG.

📝BAGAIMANA INGIN BERMULA.
➡Langkah 1 menjadi ahli Powergold.
➡Yuran Keahlian RM380 sekali seumur hidup.
➡Percuma 1 gram goldbar bernilai RM183, boleh simpan atau jadikan sample atau pajak atau jual
kos sebenar anda join Powergold hanya RM197 sahaja.

📝KENAPA PERLU BAYAR YURAN?
➡Syarikat menyediakan SERVIS dan PERKHIDMATAN, oleh itu syarikat berhak mengenakan FEE.
➡Join jika rasanya ia berbaloi dan bersetuju dengan Yuran berkenaan, tiada paksaan maka jangan jadikan isu.

📝ANTARA SERVIS YANG SYARIKAT SEDIAKAN.
💸* Dapat beli emas dengan harga Agen atau Stokis.
💸* Syarikat sediakan laman web katalog produk, jadi anda tak perlu susah2 ambil gambar produk.
💸* Syarikat sentiasa mengeluarkan produk dengan design terkini untuk melariskan sale anda.
💸* Anda tak perlu simpan stok, just ambil order, syarikat yang uruskan penghantaran, maka syarikat perlu gajikan staf2 buat anda, sewa pejabat, bayar maintenance server website dan lain2 kos operasi syarikat, konsep DROPSHIP
💸* Seminar dan latihan bagi menjamin kejayaan usahawan2 Powergold, 50% kos di tanggung oleh syarikat
💸* Dapat web promosi untuk rekrut ahli baru.

📎Kesimpulannya:-
➖Adakah ada rugi mengeluarkan modal RM197 untuk dapatkan faedah2 di atas?
➖Apa perniagaan yang mampu anda buat dengan MODAL RM197 ?

📝APA KEUNTUNGANNYA JIKA HANYA JOIN SEBAGAI AHLI PASIF SAHAJA? TIDAK BEMINAT BUAT TRADING (MENJUAL) DAN NETWORKING.

1) KEUNTUNGAN DARI KENAIKAN HARGA EMAS
Untung bila harga emas naik .. sebagai CONTOH ..katakan hari ini kita beli EMAS RM154/1gram
seandainya tahun 2020 harga EMAS naik RM503/1gram kita dah untung -+RM350 setiap gram.

2) JIMAT
Anda jimat RM20 dari setiap belian goldbar 1 gram, jika sebulan anda beli 1 x 12 bulan , anda dah jimat.

# Anda tetap untung!

Pembelian/Penyertaan/Pertanyaan lanjut sila hubungi:
Nazri Razak :016-6530702 ( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di
https://facebook.com/powergoldmall

Ejen & stokist diperlukan di seluruh Malaysia.


Selamat Datang Ahli Baru ke Perniagaan Emas PowerGold

Tahniah azrin_kayaemas. Menaja dan memperkenalkan 3 orang ahli baru ke dalam perniagaan emas PowerGold . Rich Soul, eshan_gold & eijagoldpower. Semuanya ahli Gold.

Azrin_kayaemas merupakan stokist PowerGold dalam rangkaian PowerGold Mall di Kuala Lumpur.

Rakan2 PowerGold seluruh Malaysia yang ingin mendapatkan stock Gold Bar atau ingin mendaftarkan ahli boleh menghubungi beliau di talian:
012-273 4073

#PowerGoldStokis #KualaLumpur #emas #amethyst #trustedseller

# Ejen & stokist pioneer diperlukan di Malaysia/Brunei/Singapore/Indonesia. Rebut peluang sekarang!

Penyertaan/Pembelian/Pertanyaan lanjut sila hubungi:
Nazri Razak :016-6530702 ( sila call/whatapps/Wechat)
Email: powergoldmall@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami di FaceBook tanda sokongan:
https://facebook.com/powergoldmall

# ini adalah program jual beli emas dan membantu usahawan emas.
# Bukan skim pelaburan cepat kaya.