Wednesday, August 19, 2015

Kenapa Mesti Berniaga Emas

Kita bisnes Simple Dan santai je.. Modal x sampai puluhan ribu nak jadi tauke EMAS.. Hanya dihujung jari

➡ Xperlu maintain belian bulanan ke, kejar pangkat ke, kejar target ke, xperlu. Kita bisnes santai2 je
💰💰Kita dpt repurchase bonus, pastu kalau kita markup hrga, kita dpt untung runcit

➡Tp sebaiknya kita simpan emas ni. Sbbnya emas ni pelindung kekayaan kita. Kalau tak terdesak, xpayah jual. Rugi. Sayang.

➡Perniagaam Powergold kami ni tak menjanjikan bulan bintang boleh beli banglo bmw semua utk org yg join. Kami hnya jual beli emas biasa.

➡Pastu smbil2 tu mesti org pun nk beli hrga murah jugak kan, mesti org nk join kita saving 1gram 1bulan jugak, haaa ajak dia join ahli, kita dpt komisen

➡ Betul tu... mana nk dpt busines yg mudah mcm ni.. modal rendah 😊😊😊

Boleh dkatakan kebanyakn org mampu buat

Satu lg... kita kena fikir income jangka panjang... simpan emas utk masa depan adalah pelaburan yg bijak..😊😊😊

➡Sambil2 tu kot ada org tnya, haaaa kita boleh dh jd dealer company.. Tlg jualkan goldbar/dinar/brg kemas company

➡Sbbnya org yg ada duit, belum tentu ada emas. Tp org yg ada emas, tentu ada duit.

So, jika nak menyimpan atau nak berniaga emas, sertai kami. Yakin harga kami lagi rendah dr harga emas lain.

Ejen & stokis diperlukan di seluruh Malaysia. Mana anda tinggal, kami boleh hantarkan emas anda.

Pertanyaan lanjut sila hubungi:
Nazri Razak :016-6530702 ( sila call/whatapps/Wechat)
Email: nazrirazra@gmail.com

Sila LIKE PAGE kami tanda sokongan:
https://facebook.com/powergoldmall